Skul.id - Platform Sekolah iPhone için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Skul.id - Okul Platformu: Öğrenciler, Öğretmenler ve Veliler için En İyi ve Kapsamlı Üretkenlik Uygulaması

Skul.id - Platform Sekolah, A Cakra Indra Negara tarafından geliştirilen bir iPhone uygulamasıdır. Eğitim ve Referans kategorisine girer ve ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu uygulama, öğrenciler, ebeveynler ve öğretmenler için faydalı olan birçok özellik sunmaktadır.

Skul.id - Platform Sekolah ile kullanıcılar okul faaliyetlerini kolayca yönetebilirler. Devamsızlık takibinden izin taleplerini göndermeye kadar, bu uygulama idari görevleri basitleştirir. Öğrenciler sınıf programlarına erişebilir ve hatta notlarını online olarak kontrol edebilirler. Ebeveynler, akademik performanslarını takip ederek çocuklarının ilerlemesini güncel tutabilirler.

Skul.id - Platform Sekolah'ın dikkat çeken özelliklerinden biri kapsamlı yapısıdır. Okul hayatının tüm temel yönlerini kapsayarak, herkesin gereken araçlara ve bilgilere parmaklarının ucunda sahip olmasını sağlar. Öğrenci, ebeveyn veya öğretmen olsanız bile, bu uygulama okul sisteminde gezinmek için pratik ve verimli bir yol sunar.

Genel olarak, Skul.id - Platform Sekolah, eğitim sektöründe yer alan herkes için mükemmel bir üretkenlik uygulamasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı özellikleri, öğrenciler, öğretmenler ve ebeveynler için değerli bir araç yapmaktadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Skul.id - Platform Sekolah iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.11.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Skul.id - Platform Sekolah hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Skul.id - Platform Sekolah denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.